NY Rangersin tehopakki Adam Fox jatkoi syöttöliekehdintää perjantaiyönä Columbus Blue Jacketsia vastaan alustettuaan joukkueensa ensimmäisen maalin 3-5-tappiossa.

Jenkki nosti syöttömääränsä jo 40:ään ja koko kauden saldon lukemiin 7+40=47, mutta pelin aikana hänestä kantautui myös kurjia uutisia.

Esimerkiksi NHL:n nettisivuilla kerrottiin tämän jonkinlaisesta loukkaantumisesta. Kyseessä on ylävartalovamma ja sitä tarkkaillaan päivä kerrallaan.

Loukkaantuminen oli seurausta kontaktista Columbuksen puolustaja Vladislav Gavrikovin kanssa. NHL:n syöttöpörssin kakkonen pelasi pelasi ottelussa lopulta sekunnin päälle varten jättäen leikin kesken kolmannen erän alussa.

Calgary Flamesin kesän 2016 kolmannen kierroksen 66. varaus Fox pelaa tarunhohtoisessa kolmatta kauttaan. Kun hänen yhden kauden syöttöennätys on 42 napsua, menee rekordi rikki vielä tämän kevättalven aikana ja kirkkaasti.

Kamppailu toi nyt Columbus-leiriin vähän valoa, kun joukkue katkaisi kolmen ottelun tappioputken. Kun kaksi syöttöpinnaa saalistaneen Patrik Laineen tähdittämä nippu on pudotuspelipaikkaa perässä silti 12 pinnaa, on sillä kiivettävänään valtava vuori.