Colorado Avalanchen riveissä sensaatiokautta pelaavan Nazem Kadrin sopimus umpeutuu tulevana kesänä.

Aiemmin ailahtelevana mielialapelaajana tutuksi tulleella 31-vuotiaalla keskushyökkääjällä on seuraavaksi edessään uransa tähän asti rahakkaimmat sopimusneuvottelut. Miehen nykyisen, 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkan on arvioitu jopa kaksinkertaistuvan ensi kaudeksi.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljastaa kanadalaishyökkääjän tehneen nyt ison ratkaisun tulevia sopimusneuvotteluja silmällä pitäen.

– Yksi kesän suurimmista – ellei suurin – vapaa agentti Kadri on tehnyt ison ratkaisun ja hankkinut uuden agentin. Miestä edustaa tulevissa sopimusneuvotteluissa Darren Ferris. Ferris kuuluu Quartexx-agenttitoimistoon, jonka palkkalistoilta Kent Hughes pestattiin äskettäin Montreal Canadiensin GM:ksi. Agentin vaihtumisella saattaa olla iso vaikutus kauden jälkeen, mikäli Kadri ei solmi jatkosopimusta Coloradoon, Friedman näkee.

Kadrin kuluva kausi on ollut miehen NHL-uran ylivoimaisesti paras. Pistepörssin kärkisijoja hätyyttelevä kanukki on viimeistellyt 37 pelissä jo 16 maalia ja 52 tehopistettä.

LUE MYÖS: Patrick Kane vihjaa: haluaa siirron Colorado Avalancheen!