Edmonton Oilersin on raportoitu olevan hanakasti hyökkääjä Evander Kanen perässä. Edmontonilla ei ole paljoa tilaa palkkakatossa, joten Kanen kaltainen halpa vahvistus olisi iso apu pudotuspelitaistelussa.

Sopimuksen solmimisessa ilmeni kuitenkin ongelmia. Kanen epäillään rikkoneen koronasäädöksiä hänen ylittäessään Yhdysvaltojen ja Kanadan rajan. Jos NHL:n tutkimus saa onnellisen päätöksen, eikä Kanen katsota syyllistyneen mihinkään väärään, sopimusuutisia odotetaan jo maanantaina tai tiistaina.

Edmonton ei kuitenkaan välttämättä saa Kanea silti riveihinsä. NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan uusi seura on noussut mukaan kilpailuun: Washington Capitals.

Capitals-siirrossa olisi myös paljon järkeä Kanen kannalta. Hän voisi päästä pelaamaan NHL:n pistepörssiä johtavan Aleksandr Ovetshkinin rinnalle ylivoimalle, ja iskeä kovat pistelukemat, joilla rahastaa vapailla markkinoilla ensi kesänä.