Arizona Coyotesista halutaan poikkeuksellisen paljon eroon tällä hetkellä. Kaikelta tältä meinattiin välttyä, sillä muun muassa maksuongelmien ja yleisövajeen kanssa kamppaillut organisaatio oli siirtyä toiselle paikkakunnalle jo vuonna 2011.

Glendalen kaupunki pohti 25 miljoonan dollarin tukea Coyotes-organisaation seuraavan kauden rahoittamiseksi viime hetkille asti. True Northin Mark Chapman oli tehnyt ostotarjouksen kojoottipaitaisesta seurasta ja odotti jo päätöstä paikan päällä NHL:n toimistoilla, mutta kymmenen minuuttia ennen deadlinea Glendale päätti antaa Coyotesille tekohengitystä.

Chapman oli aikeissa siirtää Coyotesin Winnipegiin, mikä olisi ollut melko ironista. Juuri samasta paikasta Winnipeg Jets siirtyi Arizonaan vuonna 1996. Lopulta kanadalaiskaupunki sai NHL-joukkueen takaisin myöhemmin samana vuonna, kun Atlanta Thrashers muutti Winnipegiin.