Sportsnetin Jeff Marek ja Elliotte Friedman arvioivat, että Florida Panthers saattaa olla tosissaan puolustaja Jakob Chychrunin perässä. Arizona Coyotesin puolustaja on NHL-siirtomarkkinoiden ehdottomasti suurin vonkale.

Marek ja Friedman uskovat, että puolustajavahvistus tekisi Floridasta yhden isoimmista mestarisuosikeista. Nytkin pantterit keikkuvat atlantin divisioonan ykköspaikalla.

Halvalla Chychrunin kaltainen tähtipuolustaja ei lähtisi. Marek uskoo, että Arizona haluaisi vaihdossa Spencer Knightin, Anton Lundellin ja ykköskierroksen varausvuoron. Friedmanin mukaan hinta olisi todella kova, mutta jos se auttaisi Floridan mestaruudeen, kauppa voisi olla sen arvoinen.

Tällä kaudella Chychrunin tilastot ovat olleet karmeat, vaikka hänen ajatellaankin kuuluvan NHL-puolustajien eliittiin. 28 ottelussa Chychrun on iskenyt tehot 2+6=8, ja tehotilasto on 30 pykälää pakkasella.