NHL:n siirtotakarajan vaihtomarkkinoille saattaa olla tarjolla uusi tähtikategorian hyökkääjänimi.

NHL-toimittaja Frank Seravallin mukaan Chicago Blackhawks saattaa olla valmis luopumaan nuoresta maalitykistään Alex DeBrincatista.

– Mielenkiintoinen keskustelu DeBrincatin ympärillä. Hän on kaveri, joka tuntuu tekevän maalin lähes aina niin tahtoessaan. Sopimusta jäljellä yksi vuosi 6,4 miljoonan dollarin vuosipalkalla, minkä jälkeen tulossa rajoitetuksi vapaaksi agentiksi. Iskenyt 23 maalia tällä kaudella. Tuntemukseni on se, että Blackhawks tietää, että heidän on ravisteltava pelaajistoaan, Seravalli aloittaa.

– Yleinen mielipide on, että vain Jonathan Toews, Patrick Kane ja Seth Jones ovat koskemattomia. Jos jokin seura haluaa lähteä DeBrincatin, Dominik Kubalikin, Brandon Hagelin tai Ryan Carpenterin perään, kaikki heistä ovat potentiaalisesti saatavilla, Seravalli näkee.

Viidettä NHL-kauttaan pelaava 24-vuotias DeBrincat on iskenyt tällä kaudella 40 peliin tehot 23+9=32. Miestä pidetään yhä useiden asiantuntijoiden papereissa tulevaisuuden franchise-pelaajana.

Tapahtuuko tämä Blackhawks-paidassa, jää nähtäväksi.