Edmonton Oilers on laittanut uuden vaihteen silmään uuden ykkösvahdin löytämiseksi, kertoo suosittu 32 Thoughts -podcast.

Podcastia vetävät sisäpiiritoimittajat Elliotte Friedman ja Jeff Marek nostavat esille neljä maalivahtia, jotka ovat tällä hetkellä Oilersin kiikarissa. Lista on suomalaisittain mielenkiintoista luettavaa, sillä toimittajien mukaan kanadalaisseura on kiinnostunut vahvan kauden St. Louis Bluesissa pelanneesta Ville Hussosta sekä jo aiemmin seuraan liitetystä Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalosta.

Muut nimet listalla ovat Washington Capitalsin Vitek Vanecek sekä New York Islandersin Semjon Varlamov.

Sekä Hussolla että Korpisalolla olisi Oilersissa erinomainen mahdollisuus saada uralleen uusi alku ykkösmaalivahdin roolissa. Kumpikin kaksikosta on juuttunut seuroissaan kakkosmiehen rooliin, joskin Husso on esittänyt kuluvalla kaudella huomattavasti Bluesin ykkösvahti Jordan Binningtonia parempia otteita.