Florida Panthers on liittynyt mukaan kilpailuun tähtipuolustaja Jacob Chychrunin palveluksista.

Näin ainakin, mikäli on uskominen suosittua 32 Thoughts -podcastia. Podcastia vetävä arvostettu NHL-toimittaja Elliotte Friedman uskoo mestaruuteen tähtäävän floridalaisseuran iskeneen silmänsä Arizona Coyotes -tähteen, josta kiinnostuneisiin seuroihin lukeutuvat tiettävästi myös Carolina Hurricanes sekä Colorado Avalanche.

– Kyseessä on Panthersin kannalta kaikki tai ei mitään -vuosi. He ovat jo erittäin hyviä, joten yksi lisävahvistus puolustukseen olisi heidän kannaltaan täydellinen ratkaisu, Friedman näkee.

Friedman sekä podcastin toinen juontaja Jeff Marek lisäävät kuitenkin, että hintalappu Chychrunista olisi huumaava. Panthersin olisi todennäköisesti liitettävä mukaan pakettiin joko superlupaava maalivahti Spencer Knight, loistavaa tulokaskautta pelaava Anton Lundell tai ykköskierroksen varausoikeus.

– Mielestäni tuo olisi iso hinta maksettavaksi, mutta sinun on tehtävä se, jos aiot olla mukana kilpailussa. Varsinkin, kun katsotaan joukkueita, jotka ovat kiinnostuneita Chychrunista, Friedman lisää.

Chychrunin hankinta tekisi kieltämättä valmiiksi timanttisesta Panthers-pakistosta yhden NHL:n kovimmista. 23-vuotias puolustaja iski viime kauden 56 ottelussa huimat 18 maalia ja 41 tehopistettä.

Toinen vaihtoehto Panthers-takalinjoille saattaisi olla siirtopyynnön taannoin jättänyt Dallas Starsin John Klingberg, joka on yhdistetty huhuissa ainakin New York Rangersiin ja Columbus Blue Jacketsiin.