Colorado Avalanche liitää NHL:ssä jo seitsemän ottelun pisteputkessa, kun se kaatoi lauantaim vastaisena yönä taalaliigan heittopussi Arizona Coyotesin 4-3 voittomaalikisan jälkeen.

Edellisen kerran viime vuonna 17. joulukuuta pisteittä jäänyt Avs keikkuu läntisessä konferenssissa kakkosena. Yöllä joukkueen maalihanat avasi Mikko Rantanen, voiton puolestaan nakutti ihmemies Nazem Kadri voittomaalikisan ainoana onnistujana.

Kadri ja Rantanen keikkuvat NHL:n pistepörssissä kärkiyhdeksikössä. Ensiksi mainitun saldo on 13+35=48, suomalaispelaaja on nakuttanut tehot 17+24=41.

Kanukkisensaatiolle ei merkitty pelissä tehopisteitä, mutta nykyinen vire on silti hirvittävän kovaa luokkaa. Hänen yhden kauden piste-ennätys on Toronto Maple Leafsista kaudelta 2016-17, jolloin hän takoi 61 (32+29) pistettä.