Kraken ja upeasti nollattu Joonas Donskoi saivat kokea Ville Husson tulikuuman vireen: ”Minulla oli onneakin”

© Kuva: Getty Images

Seattle Kraken sai kokea perjantaiyönä St. Louis Bluesin Ville Husson tulikuuman vireen. NHL:n uusin tulokas taipui suomalaismolarin edessä. Hän otti 31 koppia ja nousi matsin ykköstähdeksi.

Blues nousi takaa ohi, kun se summasi päätöserässä kaksi häkkiä. Toisinkin olisi voinut käydä, mutta suomalainen piti joukkonsa mukana.

Tällä kaudella pikkumustia 93,5 prosentin varmuudella pysäytellyt nuorten maailmanmestari palkittiin pelin ykköstähtenä. Toisessa erässä hän torjui maanmies Joonas Donskoin alivoimalla syntyneen tuhannen taalan paikan komealla venytyksellä.

– Joo, Donskoi on taitava äijä. Maalivahdin näkökulmasta pitää vain odottaa pelaajan tekemisiä ja tehdä sen jälkeen jokin siirto. Minulla oli onneakin, kun onnistuin torjumaan sen, Husso sanoi seuransa kotisivuilla vaatimattomaan sävyyn.

Bluesin tilanne NHL:ssä on vahva, kun joukkue keikkuu keskisessä divisioonassa kakkosena. Seattle puolestaan on jämähtänyt Tyynenmeren divarin jännille, jo 17 pisteen päähän viimeisestä jatkajan paikasta.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½