NHL:n kuluvan kauden suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Carolina Hurricanes metsästää aktiivisesti vahvistuksia kokoonpanoonsa, väittää The Fourth Period.

Sivuston toimittaja David Pagnotta paljastaa seurajohdon tähyilevän tällä hetkellä useampaan suuntaan.

– Tuntuu, että Hurricanes tähyilee vähän kaikkialle. Seuralla ei ole liiemmin tilaa palkkakattonsa alla, joten mahdolliset siirrot toteutuisivat todennäköisesti sopimus sopimuksesta -periaatteella, Pagnotta pohjustaa.

Toimittaja kertoo Hurricanesin GM Don Waddellin kyselleen jo ainakin kahden markkinoilla olevan tähtipuolustajan perään. Nämä ovat Arizona Coyotesin Jacob Chychrun sekä Dallas Starsille siirtopyynnön jättänyt John Klingberg.

Hurricanesilla on tällä hetkellä palkkabudjetissaan vain 1,8 miljoonaa dollaria vapaata pelivaraa. Mikäli Chychrunin tai Klingbergin siirto toteutuisi, joutuisi Coyotes tai Stars todennäköisesti maksumieheksi ainakin osassa tähtien loppukauden palkkaa. Hurricanes taas kompensoisi tilannetta ylimääräisellä varausvuorolla.