Connor McDavid puhui suunsa puhtaaksi Edmontonin jahtaamasta Evander Kanesta: ”Jos fanit eivät pidä hänestä…”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on hanakasti kohuhyökkääjä Evander Kanen perässä. Vahvistus olisi puoli-ilmainen, mikä olisi palkkakaton kanssa kamppailevalle Oilersille iso asia.

Joukkue on myös kovien paineiden alla. Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kaltaisista tähdistä huolimatta Edmontonilla on vaikeuksia päästä edes pudotuspeleihin. GM Ken Holland on vaikeassa paikassa, jossa Kanen mainehaitta ei varmasti merkkaa niin paljoa kuin hänen tuomansa tehot.

Edmonton-kapteeni McDavid astui median eteen ja kommentoi Kanen mahdollista hankintaa. Aihe kiinnosti paljon, sillä juuri San Jose Sharksin joukkuekaverit kieltäytyivät pelaamasta Kanen kanssa.

McDavidilla oli toinen ääni kellossa.

– Jos fanit eivät pidä hänestä, tai media ei pidä hänestä… Asia on, mikä on. Jäällä tapahtuu kaikenlaista, mistä fanit eivät pidä, eikä minun tarvitse välttämättä puhua niistä, McDavid kommentoi.

– Julkinen mielipide tietysti merkitsee paljon, mutta yritämme voittaa pelejä. Yritämme saada kasaan hyvän joukkueen. Ken (Holland) uskoo, että hän auttaa siinä. Kenillä on meidän täysi tukemme.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½