Jakob Chychrun on tämän kauden siirtotakarajan kuumimpia nimiä. Arizona Coyotesin timanttinen puolustaja on kaupan, ja GM Bill Armstrongin puhelin on soinut yhtenään. Sportsnet-toimittaja Jeff Marekilla on asiasta enemmänkin tietoa.

— Voin vahvistaa, että vähintään kymmenen joukkuetta on kysellyt Jakob Chychrunista, Marek paljastaa. Pari tarjousta on antanut Coyotesille aihetta miettiä hetken.

Marekin mukaan Coyotes pyytää vastineeksi nuorta NHL-pelaajaa, huipputason lupausta sekä ykköskierroksen varausvuoroa. Tähän kykeneviksi seuroiksi mainitaan Los Angeles Kings, Anaheim Ducks ja St. Louis Blues.

23-vuotias Chychrun on erityisen houkutteleva siirtokohde, sillä kesään 2025 ulottuva 4,6 miljoonan dollarin vuosiansioihin oikeuttava sopimus on hallitsevalle puolustajien maalipörssin voittajalle huokea. Tämä kausi ei tilastollisesti ole ollut mairitteleva, sillä 26 ottelussa pisteitä on kerääntynyt lukemin 2+5=7 ja kanadalaispakki on koko NHL:n tehotilaston viimeisenä ollen 29 pykälää pakkasen puolella.