NHL:n Stanley Cupin finaaleissa kauden 2019-20 päätteeksi pelannut Dallas Stars lähti koronan takia aikaistetulle joulutauolle kaksijakoisista tunnelmista. Tähtipaidat laahustivat taannoin viiden ottelun tappiokierteessä, mutta sittemmin tilille kertyi kaksi voittoa putkeen.

Joukkueen matka viimeiseen pudotuspelipaikkaan on nyt neljä pistettä.

– Voitimme kaksi peräkkäistä peliä, joka on hyvä asia nyt tauolle lähdettäessä. Sitä ennen meillä oli todella heikko jakso, pakki Esa Lindell mietti NHL:n nettisivuilla.

Dallasilla ja kumppaneilla on nyt aikaa huilata muutamien päivien ajan.

– Koronan kanssa täytyy vain tällä hetkellä elää, ja niiden seikkojen kanssa, miten se elämään vaikuttaa. Totta kai terveys edellä mennään ja toivottavasti tämä pieni tauko helpottaa tilannetta, ja pelit jatkuvat normaalisti jälleen tauon jälkeen.

”Suomalaisjoukkue” Starsissa ovat pelanneet lisäksi Roope Hintz, Miro Heiskanen, Jani Hakanpää ja Joel Kiviranta.