Buffalo Sabres hävisi viime yön NHL-kierroksella New York Rangersille lukemin 1-2. Ilta oli erityisen rankka Buffalon tähtihyökkääjä Jeff Skinnerille.

Kolmannessa erässä Skinner sai maistaa Jacob Trouban mojovaa taklausta. Skinner yritti kostaa taklaamalla takaisin, mutta kontakti meni pääosin ohi ja hän kolhi itseään laitaan. Kun laitahyökkääjä suuntasi vaihtoon, hän ajautui isompaan konfliktiin Rangersin vaihtoaition edustalla.

Useampikin Rangers-pelaaja kävi tönimässä pienikokoista Skinneriä. Myös vaihtoaitiosta tarjottiin hanskapesua.

Kun Skinner viimein pääsi vaihtoon, hän valitti asiasta tuomarille. Kuuma sananvaihto päätyi TV-lähetykseen, ja selostajakin joutui mekastamaan puheiden päälle, etteivät kaikki kirosanat päätyisi kaikkien nuorempienkin katsojien kuultavaksi.

– Oi, oi, oi. Emme halua kuulla tuota, selostaja puhui sananvaihdon päälle.

Tuomarin tyhjentävä kommentti kuitenkin kuului selvästi.

– Painu vittuun!

Buffalo Hockey Moments

@SabresPlays
Ref tellin Skinner to f*ck off lol #LetsGoBuffalo #NYR