Nashville Predatorsin ja New York Islandersin viime yön ottelussa tunteet kävivät kuumina. Nashvillen Jakov Trenin antoi ensimmäisen erän loppupuolella taklauksen ruotsalaispuolustaja Sebastian Aholle, josta Islanders-konkari Zdeno Chara ei pitänyt.

Chara kävi sanomassa mietteensä, ja kaksikko pudotti hanskat saman tien. Trenin jakoi hurjasti iskuja, mutta ulottuvampi Chara onnistui pysymään niiden ulottumattomissa. Slovakkipakki antoi vastustajan hetken huitoa, kunnes alkoi itse jakamaan moukareita takaisin. Tuomarit hyppäsivät tässä kohtaa nopeasti väliin ja pelastivat Treninin.

Vaikka tappelusta tulikin voitto, itse ottelusta jäi karvas maku. Nashville iski kaksi kirvelevää maalia kolmannen erän lopulla ja purjehti 4-3 voittoon.