Boston Bruins on yrittänyt jo jonkin aikaa kaupitella entistä ykkösvaraustaan, siirtopyynnön taannoin jättänyttä Jake DeBruskia.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljastaa 32 Thoughts -podcastissa Bruinsin hintapyynnön olevan kovan. Kyselyitä kanadalaislaiturin kintereillä on kuitenkin tiettävästi riittänyt.

– Boston haluaa ehdottomasti toteuttaa DeBrusk-kaupan, mutta se haluaa tehdä sen omilla ehdoillaan. He haluavat vaihdossa parhaan mahdollisen saatavilla olevan puolustajan tai hyökkääjän, eivätkä pelkää ottaa vaihdossa myöskään nuorempaa pelaajaa. Bruins on kertonut potentiaalisille kauppakumppaneille pitävänsä DeBruskia arvossa, eivätkä ole aikeissa tehdä kannaltaan kannattamatonta ratkaisua, Friedman paljastaa.

25-vuotias hyökkääjä on jämähtänyt Bruinsissa nelosketjun rooliin. 3,675 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva ex-lupaus on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 21 pelissä seitsemän (4+3) tehopistettä.