Winnipeg Jetsin kärkihyökkääjiin kuuluvan Blake Wheelerin viime yö oli juhlaa, kun hän pelasi taalaliigan runkosarjassa 1000. ottelunsa.

Pelaajan NHL-kausi on alkanut vähintäänkin haastavalla tavalla. Viime yönä joukkueensa ykkösketjun laidalla hyökännyt pelaaja oli sinänsä toki tehokas Toronto Maple Leafsia vastaan 6-3-voitossa tehoin 0+2, mutta samalla eräs tilasto on mystinen.

Ottelu oli jenkille jo 95. vähintään kahden syöttöpinnan matsi sitten kaudesta 2011-12. Se on peräti seitsemänneksi isoin määrä NHL:n kaikki pelaajat huomioiden.

NHL Public Relations

@PR_NHL
101 multi-assist games in 1,000 career games played.

Blake Wheeler celebrated #Wheeler1K by doing what he does best, posting his 95th multi-assist game since the @NHLJets began play in Winnipeg in 2011-12. #NHLStats: media.nhl.com/public/news/15…

Toisaalta samalla Jets-kipparin maalimäärä on NHL:ssä yllättävän surkea, tyly nolla. Pelattuja otteluita Wheelerillä on kuitenkin tällä kaudella jo 19 kappaletta.

– Mielestäni olemme eräänlaisessa siirtymässä menestysvuosien jälkeen. Yritämme löytää uusia tapoja menestykseen. Tämä kaikki näyttää erilaiselta ja kemian löytäminen ottaa aikaa, Wheeler sanoi seuran nettisivuilla.