Paljastus: näin Brad Marchand sai Artemi Paraninin kiehumaan – pilkkasi armottomasti Venäjää

© Kuva: Getty Images

Artemi Panarin ja Brad Marchand ottivat yhteen New York Rangersin ja Boston Bruinsin viimeisimmässä kohtaamisessa. Kaksikko huuteli toisilleen vaihtopenkeillä, ja Panarin kuumeni niin pahasti, että heitti Marchandia hanskalla.

NHL:ssä on arvuuteltu, mitä Marchand mahtoi sanoa, että sai venäläistähden kuumenemaan niin pahasti. The Athleticin toimittaja Arthur Staple kyseli lähteeltään asiasta.

– Lähteeni mukaan Marchand lauki joitain Venäjään liittyviä kommentteja Panarinille. Hän sanoi suurin piirtein jotain ”kukaan ei tykkää sinusta siellä”, ja nosti esiin Venäjän presidentti Vladimir Putinin, jota kohtaan Panarin on ollut kriittinen. Panarin sai selvästi tarpeekseen, Staple kirjoittaa.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½