Ottawa Senators koki viime yönä kirvelevän 5-7 tappion Colorado Avalanchelle. Ottawa johti ottelua vielä kolmannen erän puolivälissä, mutta kahden viimeisen minuutin kahdella maalilla Colorado vei pisteet kotiin.

Matsista jäi varmaan myös huono maku Ottawan suomalaistulokas Lassi Thomsonille. Thomson nimittäin iski ottelussa NHL-uransa ensimmäisen maalin. Juhlat jäivät kuitenkin lyhytaikaisiksi, kun osuma siirrettiin joukkuekaveri Zach Sanfordin nimiin.

Maali syntyi ylivoimalla. Thomson lähetti kiekon heti aloitusvoiton jälkeen kohti maalia. Peliväline näytti ottaneen matkalla kimmokkeen Colorado-puolustajasta, mutta lopulta Zanfordin tulkittiin ohjanneen kiekko sisään.

Thomson on Ottawan ykköskierroksen varaus vuodelta 2019. Hänellä on neljän ottelun jälkeen kasassa tehot 0+2=2.

Voit katsoa osuman alta.