Evander Kanen pelikielto päättymässä – suurin nöyryytys vasta edessä?

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kane on kärsinyt koko alkukauden ajan mittavaa pelikieltoaan. Syynä 21 ottelun mittaiselle sanktiolle oli koronarokotustodistuksen väärentäminen.

Nyt Kanen paluu lähestyy. Pelikieltoa on jäljellä enää kolme ottelua. San Josessa ei kuitenkaan tiedetä, mitä Kanesta pitäisi ajatella.

– Tietenkään Kanen tilannetta ei voida katsoa vain siltä kantilta, mikä on hänen panoksensa jäällä. Monet Sharks-pelaajat ovat voimakkaasti kommentoineet, kuinka fiilis pukukopissa on paljon positiivisempi kuin se on viime kausina ollut. Olisi hölmöä ehdottaa, että kaikki tämä johtuu Kanen poissaolosta, sillä on selvästi ollut oma roolinsa, kun useat joukkueen johtajat ovat ilmaisseet turhautumisensa siihen, kuinka Kane kiersi viime kaudella joukkueen sääntöjä, kirjoittaa The Athleticin toimittaja Kevin Kurz.

Kurzilla on oma visionsa siitä, miten Kane voitaisiin hyväksyä joukkueeseen takaisin. NHL-tähden pitäisi suostua siirtymään ensin AHL-seura San Jose Barracudan riveihin ainakin kuukaudeksi. Jos hän suostuisi farmikomennukseen, joukkuekaverit näkisivät hänen olevan tosissaan.