Toronto Maple Leafs kaupittelee useiden NHL:n sisäpiirilähteiden mukaan parhaillaan kahta puolustajaansa, Justin Hollia sekä Travis Dermottia.

Pittsburgh Hockey Now -sivuston toimittaja Dan Kingerskin mukaan kaksikosta Holl on herättänyt ainakin Pittsburgh Penguinsin kiinnostuksen. 29-vuotias puolustajajärkäle korvaisi Pensin takalinjoilla Juuso Riikolan, joka on mahtunut tällä kaudella Pensin pelaavaan kokoonpanoon vain neljässä ottelussa.

– Alkukauden perusteella vaikuttaa siltä, ettei Pierre-Olivier Joseph ole vielä valmis NHL:ään. Riikolan NHL-status on sekin kaikkea muuta kuin selvää. Tästä syystä Kris Letang on pakotettu valtaviin minuutteihin Penguinsin alakerrassa.

– Holl olisi edullinen ja hyviä minuutteja pelaava rightin pakki. Hän ei sytytä tulostaulua liekkeihin, mutta on fyysinen vaihtoehto, joka toisi Penguinsiin kaivattua kokoa. Puolustaja, joka siivoaa maalinedustaa ja blokkaa laukauksia. Puute, joka Penguinsilla on jopa silloin, kun kaikki pelaajat ovat pelikunnossa, Kingerski pyörittelee.

– Hänen kahden miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus jatkuu vielä ensi kaudella ja on edullinen kolmosparin puolustajalle maksettavaksi. Holl olisi välitön parannus joukkueen takalinjoille, Kingerski maalailee.