Joe Thorntonilla kiehahti yli – huitaisi härskisti vastustajaa jalkojen väliin

© Kuva: Getty Images

Joe Thornton pelaa jääkiekkoa tunteella ja silloin välillä ryöpsähtää. Näin kävi kirjoitushetkellä viimeisimmässä ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan, kun hän huitaisi mailallaan voimakkaasti Boris Katchoukin sukukalleuksia.

Kuvamateriaalin perusteella keihästämisen ja huitomisen rajoilla liikkuva rike näyttää olevan tarkoituksenmukainen. Thornton nostaa ensin Katchoukin mailan tieltä ja katsoo suoraan kohteeseensa rikkeen tehdessään. Tämän tehtyään hän nostaa vielä omankin pelaajansa mailaa. Tilanteesta tuomittiin kahden minuutin jäähy huitomisesta.

Florida Panthersin riveissä nykyään pelaava 42-vuotias hyökkääjä on terveenä pysyessään kauden päätteeksi kaikkien aikojen kolmanneksi eniten NHL-otteluita pelannut pelaaja. Tällä hetkellä Thornton on tilastossa kuudentena 1683 pelillä. Ykköseksi nousi viime kaudella Patrick Marleau lukemin 1779.

thorn