Vancouver Canucksin GM Jim Benning on julkistanut tiedotteen puolustaja Travis Hamonicin tilanteesta.

Benningin mukaan Canucks ja Hamonic ovat yhteisymmärryksessä sopineet pelaajalle palkattomasta tauosta. Tauon pituutta ei ole määritetty.

Viime heinäkuussa kaksivuotisen ja kuuden miljoonan dollarin (3mil AAV) jatkosopimuksen Canucksin kanssa allekirjoittanut kanadalainen ei tienaa palkkaa tauon aikana. Hamonicin palkka ei myöskään vaikuta Canucksin palkkakattoon poissaolon aikana.

31-vuotias puolustaja on ollut sivussa Canucksin toiminnasta kieltäydyttyään koronavirusrokotteesta juuri ennen kauden alkua. Benningillä on nollatoleranssi rokottamattomien pelaajien suhteen.

Benning kertoi kauden alussa, että Hamonic käy parhaillaan taistelua jääkiekkoakin tärkeämpiä henkilökohtaisia asioita vastaan.

Hamonic lähetettiin alkukaudella siirtolistan kautta AHL:ään, mutta hän kieltäytyi ilmoittautumasta Abbotsford Canucksin riveihin.

Hamonic on pelannut NHL:ssä yhteensä lähes 700 ottelua New York Islandersin, Calgary Flamesin ja Vancouver Canucksin riveissä. Canucksin tärkeimpiin puolustajiin kuuluva kanadalainen teki viime kaudella 38 ottelussa tehopisteet 3+7=10.

LUE MYÖS: Nyt se tapahtui! Carolinassa koottiin täysin suomalainen ketju – Jesperi Kotkaniemelle unelmatontti

LUE MYÖS: Kylmät kävi! Leo Komaroville karu kohtalo NHL:ssä

LUE MYÖS: NHL-toimittaja paljasti: Nikita Kutsherovista karu tieto julki – kausi vaarassa?

Canucks PR

@CanucksPR
Statement from General Manager Jim Benning: