Jesse Puljujärvi avasi heti maalihanat – Oilersille oli käydä kylmät NHL-kauden avauksessa

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärvi avasi niin suomalaispelaajien kuin Edmonton Oilersin maalihanat NHL-kaudella 2021-22. Suomalainen osui 3-2-voittoon päättyneen Vancouver Canucks -pelin avauserässä. Oilers juhli voittomaalikisan päätteeksi, mutta joukkue sössi pelin loppuhetkillä 2-0-johtonsa nopeasti.

Edmontonin ykkösketjun laituri napautti pikkumustan Vancouver Canucksin häkkiin joukkueiden kauden avauspelissä ajassa 16.55 oltuaan hereillä Darnell Nursen irtokiekossa.

Puljujärvelle irtosi vastuuta 20.02. Laukauksia tilastoihin kirjattiin kuusi kappaletta, tehotilasto jäi nolliin. Ottelun muut suomalaiset olivat Vancouveriin siirtynyt nelosketjun Juho Lammikko (0+0, 10.07, 0, 0) sekä Oilersin luukkua avannut Mikko Koskinen.