Näin se käy! Juhlaotteluaan pelaava Joonas Donskoi mukana historiallisessa maalissa

© Kuva: Getty Images

NHL:n runkosarjajäihin keskiviikon vastaisena yönä ensimmäiset luistimenpiirtonsa tehnyt Seattle Kraken näytti jäävän toista suhteellisen uutta joukkuetta, Vegas Golden Knightsia vastaan pahasti telineisiin sarja-avauksen ensimmäisellä puoliskolla.

Vegas oli painellut matsin ensimmäisellä puolikkaalla jo 3-0-johtoon, mutta sitten sarjan uusin tulokas heräsi – kiitos pienesti myös suomalaispanoksen. Vince Dunn ja uransa 400:tta runkosarjaottelua pelaava Joonas Donskoi alustivat ja Ryan Donato pääsi nakuttamaan joukkueen historian ensimmäisen sarjamaalin tähän tyyliin.

Reilu minuutti myöhemmin keltanokat nousivat jo maalin päähän, kun Jared McCann muutti lukemat 2-3:een. Ottelu oli tämän jutun julkaisuhetkellä kolmannen erän alkuhetkillä noissa lukemissa.