NHL-pomo vahvistaa: tähtivahti Robin Lehnerin rajut syytökset liigan käsittelyyn

© Kuva: Getty Images

NHL aikoo kuulla Vegas Golden Knightsin tähtivahti Robin Lehneriä liittyen tämän viime aikaisiin NHL-seuroja koskeviin syytöksiin.

Ruotsalaismaalivahti on ottanut rajusti kantaa mm. Buffalo Sabresin tapaan hoitaa seuran kanssa riitautuneen tähtihyökkääjä Jack Eichelin niskavammaa. Lehner paljasti myös karuja yksityiskohtia Sabresin tavasta hoitaa miehen omaa nilkkavammaa maalivahdin pelattua seurassa vuosina 2015-2018.

Lehnerin kritiikin kohteeksi joutui lisäksi mm. Philadelphia Flyersin päävalmentaja Alan Vigneault.

Maalivahti ehti jo uhkailla NHL:ää ja tekevänsä uusia paljastuksia niin kauan, että liigan pomot ottavat kantaa väitteisiin, joissa 30-vuotias ruotsalainen syytti NHL-seuroja mm. siitä, että nämä pumppaavat pelaajiinsa epäilyttäviä lääkeaineita.

Lehnerin puheet ovatkin nyt saaneet myös NHL:n isokenkäisten huomion. Taalaliigan varakomissaari Bill Daly on kertonut toimittaja Emily Kaplanille sarjan johtoportaan ottaneen yhteyttä Lehneriin keskustellakseen tämän kanssa aiheesta.

Lehnerin paljastuksia luettavissa alta löytyvistä twiiteistä tai täältä.