Darnell Nurse solmi hiljattain jättimäisen 74 miljoonan dollarin ja kahdeksan kauden mittaisen jatkosopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. Hänestä tuli kerta rysäyksessä yksi NHL:n parhaiten palkatuista puolustajista.

Sopimuksen solmimisen jälkeen Nurse paljasti, että hän oli lähellä tehdä paljon lyhyemmän ja edullisemman jatkosopimuksen. Aiemmin julkisuudessa oli huhuttu neljän vuoden jatkopahvista, ja Nurse vahvisti nämä huhut.

Puolustaja arvioi, että neljän vuoden päästä hän voisi lyödä kunnolla rahoiksi. Pandemia olisi ohi ja palkkakatto olisi lähtenyt taas nousuun nykyisestä.

Nursen suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun Miro Heiskanen ja Cale Makar solmivat omat pitkät ja arvokkaat sopimuksensa. Kun hän näki, millaista palkkaa Heiskanen ja Makar saivat, kahdeksan vuoden sopimus alkoi tuntua järkevältä vaihtoehdolta.

Lopulta Nurse sai paremman diilin kuin kumpikaan nuori puolustaja. Heiskanen tienaa kaudesta 8,45 miljoonaa dollaria, kun taas Makarin vuosipalkka on 9 miljoonaa. Nurse tienaa jatkossa 9,25 miljoonaa dollaria kaudesta.