Koko viime kausi jäi väliin – urallaan käytännössä kaiken voittaneen Jonathan Toewsin tilanteeseen päivitys

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä viime kauden tyystin väliin mystisen syyn takia jättänyt Chicago Blackhawksin kapteeni Jonathan Toews tuli kesällä esiin ongelmansa kanssa. Toews paljasti Twitter-tilillään, että häntä piinasi pitkään krooninen väsymysoireyhtymä.

Kolme kertaa Stanley Cupia juhlinut pelaaja joutui tämän takia olemaan sivussa kaukaloista koko viime kauden. Kanadalaistähden mukaan sairaus aiheutti ongelmia varsinkin kehon palautumisen kanssa.

Arveltiin, että onko Toewsin jopa koko ura paketissa – Blackhawks-kippari katkoi näiltä huhuilta siivet kuitenkin nopeasti pois. Toewsin leiristä oli kerrottavana tuoreimpia kuulumisia NHL:n nettisivuilla äskettäin.

– Olemme kaikki toiveikkaita sen suhteen, että hän jatkaa nykymenolla, treenaa, ja tuntee olonsa paremmaksi, Blackhawksin GM Stan Bowman selvitti.

Ensi kausi tuskin jää väliin.

– Asiat näyttävät tällä hetkellä hyvältä.

Toews itse kertoi jo aiemmin sosiaalisessa mediassa olevansa innoissaan siitä, että hän pääsee joukkueensa kotikaukaloon ja fanien eteen.

Urallaan joukkuetasolla käytännössä kaikki arvostetuimmat – Stanley Cup, World Cup, olympiakulta, MM-kulta, alle 20-vuotiaiden MM-kulta – voittanut peluri on luutinut taalaliigassa 943 runkosarjapeliä pistein 345+470=815 (+193). Lisäksi 137 pudotuspeliottelua ovat tuoneet tehot 45+74=119 (+12).