Sisäpiirilähde: Jack Eichelin ympärillä jättimäinen vaihtoskenaario – mukana kaksi superlupausta

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild on tämän hetken potentiaalisin ottaja siirtoa toisaalle havittelevalle Buffalo Sabres -kapteeni Jack Eichelille.

Wildin sisäpiiritoimittaja Michael Russon mukaan Sabresin hintapyyntö kapteenistaan olisi kuitenkin massiivinen. Russon mukaan seura vaatii vaihdossa kahta 1. kierroksen varausoikeutta sekä kahta Wildin superlupausta, Marco Rossia sekä Matt Boldya.

19-vuotias itävaltalaissentteri Rossi on Wildin 1. kierroksen 9. varaus viime vuoden varaustilaisuudesta. 20-vuotias, laitahyökkääjän paikalla viihtyvä Boldy taas varattiin Wildiin kesällä 2019, 1. kierroksen 12. vuorolla.

Sportsnetin Elliotte Friedman puolestaan tietää kertoa Anaheim Ducksin, Los Angeles Kingsin ja Calgary Flamesin luopuneen ainakin toistaiseksi haaveistaan Eichelin hankkimiseksi. Sisäpiiritoimittajan mukaan Minnesota Wild ja New York Rangers ovat tämän hetken todennäköisimmät ottajat 10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivalle megatähdelle.