The Athletic: Ryan Suter kiinnostunut pelaamaan tutun divisioonan kärkijoukkueessa

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild osti juuri edelliset yhdeksän kautta seurassa pelanneen konkaripakki Ryan Suterin sopimuksen neljä viimeistä kautta ulos. Suter on parhaillaan vapaa agentti.

36-vuotiaan pakin perässä on useita kiinnostuneita joukkueita. Yksi seura, jossa Suter olisi kiinnostunut jatkamaan uraansa, olisi Wildin kanssa samassa divisioonassa pelaava Colorado Avalanche, kertoo The Athletic -sivuston Minnesota Wildin sisäpiiritoimittaja Michael Russo.

Avalanche menetti juuri puolustuksestaan Ryan Gravesin New Jersey Devilsiin. Vaihto oli pakko tehdä, ettei Seattle Kraken olisi napannut häntä ilmaiseksi riveihinsä laajennusvaraustilaisuudessa.

Avalanchessa Suterin olisi todennäköisesti tyydyttävä pienempään palkkapussiin, sillä seuralla on tehtävänään muun muassa uusi sopimus nuorelle puolustajalle Cale Makarille. Lisäksi maalivahti Philipp Grubauerin ja ruotsalaishyökkääjä Gabriel Landeskogin sopimukset päättyivät viime kauteen, joten heidän mahdollisia jatkoja varten tulisi olla tilaa palkkakatossa. Myös supertähti Nathan MacKinnonin sopimus päättyy kauden 2022-23 jälkeen.