Artturi Lehkoselta yllättävä kommentti – kehaisee NHL-surkimusta: ”Siitä jengistä tulee hyvä!”

© Kuva: Getty Images

Artturi Lehkosen edustama Montreal Canadiensin pelaa parhaillaan NHL:n pudotuspelien välieräsarjaa Vegas Golden Knightsia vastaan.

Vahvat pudotuspelit pelannut suomalaishyökkääjä otti NHL Without a Map -sarjan tuoreessa jaksossa kantaa myös mediassa heikkona pidettyyn Kanadan divisioonaan.

– Mun mielestä on ollut hauska lukea suomalaista mediaa vaikka jostain Ottawasta. Siitä jengistä tulee hyvä! Niillä on aika hyviä pelaajia siellä. Ne grindas koko vuoden, Lehkonen kehaisee neljästi peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle jäänyttä ja keskellä uudelleenrakennusta olevaa Senatorsia.

Canadiensin onnistui jo tiputtaa playoffseissa jatkosta kaksi Kanadan lohkon suosikkia, kun Toronto Maple Leafs ja Winnipeg Jets lähtivät Canadiensin tieltä laulukuoroon. Lehkonen antaa suurimman kunnian pudotuspelivoitoista joukkueen ainoalle supertähdelle, maalivahti Carey Pricelle.

– Se on ihan sairas! Ihan uskomaton kaveri. Sitten kun se ottaa niitä (gamesavereita) sellaisissa paikoissa, että (vastustajan) moraali lähtee saman tien. Sama kävi Winnipegille. Ne turhautui siihen, kun ei tiennyt enää mihin ampua, Lehkonen ylistää Canadiensin tähtimaalivahtia.

Voit katsoa Lehkosen haastattelun kokonaisuudessaan täältä.