Pudotuspeleistä tippunut Tuukka Rask ei suostunut kommentoimaan tulevaisuuttaan – ”Minulla ei ole mitään sanottavaa”

© Kuva: Getty Images

Tuukka Raskin sekä Boston Bruinsin kausi päättyi torstaiyönä New York Islandersia vastaan. Vanheneva viime vuosien kestomenestyjä on vaikeassa paikassa tulevalla terassikaudella.

Usealla runkopelaajalla kuten Raskilla sekä David Krejcilla ovat sopimukset katkolla. Lisäksi siirtorajalla hankitut Taylor Hall sekä Mike Reilly ovat kävelemässä ovesta ulos.

Raskin lisäksi pitkäaikainen kakkosvahti Jaroslav Halak on vapaa agentti tulevana kesänä. Runkosarjassa loistanut tulokasvahti Jeremy Swayman on kuitenkin tyrkyllä saamaan lisää vastuuta ensi vuonna.

Raskin tilanne on kuitenkin kysymysmerkki. Lähes vuosikymmenen Bruinsin veräjänvartijana toiminut Rask ei ole vielä päättänyt jatkonsa suhteen.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa sopimusasiaan liittyen. Minulla ei ole mitään ajatuksia siihen nähden, Rask kommentoi Ty Andersonin mukaan.

Rask kärsi loukkaantumisista läpi kauden. Tämä näkyi myös pudotuspeleissä, missä suomalaisvahti oli selvästi loukkaantunut. Rask ei sulje mahdollisen leikkauksen mahdollisuutta pois.

– Koko joukkueemme vanhenee kokoajan. Me emme ole nuorenemassa tässä. Minun olisi pitänyt pystyä parempaan. Yritin kaikkeni, mutta se ei riittänyt.

Raskilla on mestaruus tilillään vuoden 2011 finaaleista. Suomalaisvahti oli kakkosvahtina Tim Thomasille.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!