Olisiko Tuukka Rask pitänyt ottaa ulos kokoonpanosta? Päävalmentajalta yllättävä paljastus

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins hävisi viime yönä kriittisen ottelun New York Islandersia vastaan lukemin 2-6. Ottelusarja päättyi Islandersille 4-2.

Bostonin maalivahtipeli nousi isoimmaksi puheenaiheeksi ratkaisevan ottelun jälkeen. Tuukka Raskin terveydentilasta käytiin kovaa spekulaatiota. Moni halusi vastauksen kysymykseen, kuinka pahasti Rask oli loukkaantunut ja olisiko häntä edes pitänyt päästää maaliin.

Bostonin päävalmentaja Bruce Cassidy paljasti ottelun jälkeen, että Raskilla oli isompi vamma kuin fanit ja media olivat ajatelleet.

– Hän saattaa tarvita leikkaushoitoa, tai sitten ei. Se on päätös meidän lääkintähenkilökunnallemme, luotsi kommentoi.

Rask myönsi itsekin, että hän voi joutua kauden päätteeksi leikkauspöydälle, mutta tässä vaiheessa hän ei halunnut paljastaa asiasta sen enempää.

– Me julkistamme loukkaantumisraportin parin päivän sisällä, meillä on kauden päätöstapaamiset ja voimme puhua asiasta sitten. Lupaan, että annan täyden selonteon, Rask sanoi.

Loukkaantumisesta ja hieman heikommasta viimeisestä matsista huolimatta Rask pelasi kokonaisuudessaan vahvat pudotuspelit. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 91,9.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!