Kanadalaismedia listasi kesän siirtomarkkinoiden kuusi kuuminta nimeä – listalla todellisia tähtipelaajia!

© Kuva: Getty Images

Sportsnet listasi kuusi tähtipelaajaa, jotka saattavat vaihtaa seuraa kesän aikana. Siirtomarkkinoilla on liikkumassa todellisia tähtipelaajia.

Sportsnet pitää täysin mahdollisena, että Buffalo Sabresin supertähti Jack Eichelin pelit jatkuvat jossain muualla. Eichel avasi tuntojaan Sabresin kauden päätyttyä jälleen runkosarjaan seuraavasti:

– Juuri nyt on tärkeintä tervehtyä ja valmistautua pelaamaan jääkiekkoa ensi kaudella. Oli se sitten missä tahansa.

Seth Jonesin sopimusta on jäljellä yksi kausi. Jarmo Kekäläinen haluaisi varmasti sorvata puolustajalle jatkosopimuksen siinä toivossa, että puolustajan vaihtoarvo nousisi. Jones on kuitenkin ilmaissut halunsa kokeilla vapaita markkinoita ensi kauden jälkeen.

Washington Capitalsin Jevgeni Kuznetsov ei ole yhtä todennäköinen siirtyjä kuin Eichel. Washingtonissa uskotaan yhä mahdollisuuteen taistella Stanley Cupista tällä rungolla. Capitals saattaa kuitenkin yrittää kaupata venäläisen.

– Tarvitsemme Kuznetsovin, joka pelaa korkeimmalla tasollaan. Jos hän ei pysty pelaamaan tuolla tasolla, emme ole hyvä joukkue. Silloin meidän täytyy tehdä muita ratkaisuja, Capitalsin GM Brian MacLellan puhui Boston Bruinsille hävityn ottelusarjan jälkeen.

Johnny Gaudreau on kertonut olevansa halukas tekemään jatkosopimuksen Calgary Flamesin kanssa. Flames tarvitsee kuitenkin muutosta. Gaudreaulla on sopimustaan jäljellä vain vuosi, joten jos Flames haluaa hänestä vastineen, kauppa pitää tehdä pian.

Toronto Maple Leafs on halunnut pitää kiinni Mitch Marnerista. Hänen vaihtoarvonsa saattaisi kuitenkin olla korkea, kun sopimusvuosiakin on jäljellä vielä neljä. Etupainotteinen sopimus helpottaa myös kauppaamista, vaikka 10,9 miljoonan dollarin cap hit on edelleen korkea.

Vladimir Tarasenkolla on sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta. Parhaimmillaan äärimmäisen vaarallinen hyökkääjä on kärsinyt loukkaantumisista ja rikkonaiset kaudet ovat heikentäneet markkina-arvoa.

Tarasenko on mahdollista kaupata, kun sopimus rokottaa palkkakatosta kohtuulliset 7,5 miljoonaa. Tarvitaan vain ostaja, joka luottaa Tarasenkon löytävän vielä entisen tasonsa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!