Mitch Marnerista leviää ikäviä huhuja – Maple Leafs -supertähti tyrmistyi

© Kuva: Getty Images

Torontossa käy parhaillaan armoton jälkipyykki Toronto Maple Leafsin putoamisesta jo NHL:n pudotuspelien avauskierroksella.

Sportsnetin sisäpiiritoimittajan Elliotte Friedmanin mukaan erityisesti Maple Leafsin hyökkääjä Mitch Marner on joutunut torontolaisfanien silmätikuksi.

Friedmanin mukaan Marnerin väitetään olleen jo pudotuspelitappiota seuranneena päivänä viettämässä aikaa suosikkiharrastuksensa eli golfauksen parissa.

Friedmanin mukaan väitteestä tyrmistynyt Marner on nyt kieltänyt huhun totuusperän. Kanadalaistähti tyrmäsi samalla toisenkin huhun, jonka mukaan hän olisi vaatinut pudotuspelien aikana uutta roolia Maple Leafsin ylivoimalla.

Marneriin liittyvät väitteet eivät ole erityisen raskauttavia, mutta kun kyseessä on 18 pudotuspelikamppailun maalittomassa putkessa viilettävä Maple Leafs -hyökkääjä, nousee asiat helposti suurempiin mittakaavoihin.

Maple Leafsin seurajohto astuu keskiviikkona lehdistön eteen purkamaan pettymykseen päättynyttä kautta. Marneriin liittyviin väitteisiin saadaan suurella todennäköisyydellä lisää selvyyttä lehdistötilaisuuden jälkeen.