St. Louis Bluesin kapteeni Ryan O’Reillyn ennen pudotuspelejä antamat uhmakkaat lausunnot mestarisuosikki Colorado Avalanchen pudottamisesta jatkosta eivät olisi voineet mennä enempää vihkoon.

Avalanche lakaisi toissa kevään mestarit laulukuoroon suoraan neljässä ottelussa. O’Reilly ei voinut neljännen ottelun jälkeen tehdä muuta, kuin myöntää lupauksensa menneen nololla tavalla vikaan.

– Tämä oli melko säälittävää. En saanut mitään aikaiseksi koko sarjassa – varsinkaan heidän ykkösketjuaan vastaan. He saivat paljon paikkoja ja loivat tilanteita. En tehnyt omaa duuniani ja jos en tee sitä itse, kuinka voisin vaatia samaa muiltakaan, kapteeni vaikersi The Denver Postille.

– He yksinkertaisesti dominoivat meitä,, O’Reilly päätti.

O’Reilly merkkautti ottelusarjassa kolme syöttöpistettä. Jättipalkkaisen ykkössentterin plusmiinus-saldo jäi karusti pakkasen puolelle (-7). Nathan MacKinnonin, Mikko Rantasen ja Gabriel Landeskogin muodostama Avalanchen ykkösketju jätti O’Reillyn ketjun varjoonsa sarjassa tylysti maalein 7-1.