New York Rangersin valmentajahuhut keskittyvät entistä vahvemmin yhteen mieheen – ”Haastattelu meni hyvin”

© Kuva: Getty Images

New York Rangers kohautti antamalla kenkää presidentilleen, toimitusjohtajalleen ja päävalmentajalleen. Toimiston puolelle korvaajat ovat jo löytyneet, mutta päävalmentajan pesti on vielä auki.

Vahvimmin spekulaatioissa on esiintynyt Gerard Gallant. Ongelmana hänen hankinnassaan oli aikataulu, sillä entisen Vegas Golden Knights -valmentajan piti lähteä tänä viikonloppuna Riikaan valmentamaan Kanadan maajoukkuetta MM-kisoihin.

Gallant sai kuin saikin haastattelun mahtumaan kalenteriinsa juuri ennen lähtöä. Arvostettu TSN:n toimittaja Pierre LeBrun kertoi kuulleensa haastattelun menneen hyvin.

Kanadalaisvalmentajan potkut Golden Knightsista olivat hämmentävät. Kolmatta kauttaan NHL:ssä pelanneella joukkueella oli potkujen aikaan 49 ottelun jälkeen kasassa 24 voittoa, 19 varsinaisen peliajan häviötä ja kuusi jatkoaika- ja voittolaukauskisan häviötä. 57-vuotias käskyttäjä on toiminut Golden Knightsin lisäksi urallaan myös Columbus Blue Jacketsin ja Florida Panthersin päävalmentajana.