25 vuotta sitten viimeksi – Connor McDavidilla sauma yltää täysin järjettömään temppuun: ”Mikään ei enää hämmästytä minua”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersia johtava kanadalaistykki Connor McDavid on ollut NHL:ssä taas kerran ilmiömäisessä vireessä, ja nyt hän johtaa taalaliigan pistepörssiä tolkuttomalla saldolla 29+58=87 (+22). Pelaaja pystyy nykytahdilla rikkomaan rajan, ja pelaamattomia otteluita on öljypaidoilla on seitsemän kappaletta.

– Henkilökohtaisesti haluan jatkaa hyvätasoisen jääkiekon pelaamista. Haluamme mennä pudotuspeleihin hyvässä iskussa – se on ykkösprioriteetti, kanukki vakuutteli NHL:n nettisivuilla.

– On selvää, että sataan pisteeseen pystyminen olisi erilaista lyhennetyn kauden aikana. Jatkan vain hommia ja jos yllän rajaan, niin sitten yllän. Jos ei, niin ei sitten.

Edellisen kerran sataan pisteeseen 56 ottelussa ovat pystyneet 25 vuotta sitten Pittsburgh Penguinsin Mario Lemieux (116) ja Jaromir Jagr (104) kaudella 1995-96. Tällaista temppua on todistettu taalaliigan historiassa 29 kertaa.

– Mikään ei enää hämmästytä minua tästä veijarista puhuttaessa. Se on uskomatonta, kuinka hän petraa jatkuvasti – tai silloin, kuin paikka on haastavampi. Näyttää siltä, että kun hän jää yhdessä pelissä ulkopuolelle, seuraavassa Connor on paljon nälkäisempi päästäkseen takaisin tasolleen ja auttaakseen joukkuetta, Oilers-vahti Mike Smith kehui.

– Se kertoo paljon hänen kypsyydestään ihmisenä. Kaikki tietävät sen, kuinka uskomaton hän on jäällä.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.