Dallas Starsin väreissä hyökkäävän Roope Hintzin vire taalaliigassa on ollut viime viikkoina suorastaan tolkuton, ja pelaaja jatkoi liekehdintäänsä tiistain vastaisenakin yönä tähtipaitojen kellistäessä sitkeä Detroit Red Wings voittomaalikisan päätteeksi luvuin 3-2.

Koitoksessa reilut 20 minuuttia jääaikaa saanut joukkueensa ykkössentteri nakutti nyt tehot 1+1=2 nostaen kauden kokonaissaldon mallikkaihin lukemiin 14+23=37. NHL Public Relations -niminen Twitter-tili puolestaan nosti esille sen faktan, että Hintz on koko NHL:n huhtikuun kolmanneksi tehokkain peluri!

NHL Public Relations

@PR_NHL
Roope Hintz has recorded 3-10—13 in his last nine appearances for the @DallasStars dating to April 1 and trails only Artemi Panarin (7-13—20 in 10 GP) and Brad Marchand (10-8—18 in 11 GP) for most among all players over that span. #NHLStats: nhl.com/stats/skaters?…

Suomalaisen huhtikuun yhdeksän pelin saldo on 3+10=13, ja paremmin keväänkorvalla ovat tehoilleet vain NY Rangersin Artemi Panarin (7+13=20) sekä Boston Bruinsin Brad Marchand (10+8=18). Mainitsemisen arvoinen on myös nuorten maailmanmestari Hintzin kuun tehotilasto: +10!

Voit kuunnella pelin ykköstähden englanninkieliset kommentit ohesta.

Bally Sports Southwest

@BallySportsSW
"It's great to see him playing that well and giving help to the team every night."

Roope Hintz talks about his excitement over Jason Robertson's play in his rookie season. #GoStars