New Jersey Devils julkisti maanantaina tärkeän pelaajasopimuksen.

Tällä kaudella NHL:n pohjasakkaan lukeutuva Devils on solminut kolmivuotisen tulokassopimuksen seuran syksyn 2020 varaustilaisuudessa 1. kierroksen 7. vuorolla nappaaman hyökkääjä Alexander Holtzin kanssa. Holtz tienaa sopimuksestaan 925 000 dollaria kaudessa.

Tammikuussa 19 vuotta täyttänyt ruotsalainen superlupaus on pelannut tällä kaudella SHL:ää Djurgårdenin riveissä. Huipputaitava Holtz takoi 40 SHL-pelissä tehot 7+11=18. Holtz iski viime kaudella – vain 17-vuotiaana – SHL:ssä yhdeksän maalia. Parempaan on alle 18-vuotiaina Ruotsin pääsarjassa yltänyt ainoastaan sittemmin upean NHL-uran luonut kaksikko Peter Forsberg-Markus Näslund.

Laitahyökkääjän paikalla viihtyvä Holtz matkustaa saman tien Pohjois-Amerikkaan ja pelaa kuluvan kauden loppuun AHL-seura Binghampton Devilsin riveissä.