Vuoden 2019 NHL-varaustilaisuuden parhaat lupaukset Jack Hughes ja Kaapo Kakko kohtasivat toisensa viime yön NHL-kierroksella. Tällä kertaa Kakko oli kaksikosta vahvempi. Hän keräsi tililleen yhden syöttöpisteen, kun Rangers nappasi 5-3 voiton New Jersey Devilsistä.

Hughes jäi ottelussa ilman tehopisteitä. Hän onnistui silti varastamaan valokeilan Kakolta kyseenalaisin keinoin.

Ottelun toisessa erässä Hughesille tuomittiin hieman heppoinen jäähy kampituksesta. Jenkkinuorukainen ei sulattanut tuomiota, vaan sai saman tien rajun raivokohtauksen. Hän hakkasi mailaansa säpäleiksi plekseihin.

Kakko joutui lähimpänä pelaajana seuraamaan kiusallista tilannetta vierestä. Tuomaristo lopulta palkitsi Hughesin kiukuttelun 10 minuutin henkilökohtaisella jäähyllä.

Hughes on pelannut tällä kaudella 44 ottelua tehoin 9+14=23. Kakko puolestaan on pelannut 38 ottelua tehoin 6+7=13. Hughes iski valtaosan tehoistaan alkukaudesta, kun taas Kakko on iskenyt tehonsa aivan viime aikoina.

Voit katsoa Hughesin erikoisen raivokohtauksen alta.