The Athletic arvioi: tällainen on Jesse Puljujärven tulevaisuus NHL:ssä – ”Voi silti yllättää”

© Kuva: Getty Images

Amerikkalainen mediajätti The Athletic arvioi artikkelissaan Edmonton Oilersin kesän 2016 varaustilaisuudessa varaamat pelaajat ja näiden tulevaisuuden viiden vuoden kuluttua.

Perinteikkään kanadalaisseuran ykkösvaraus kyseisenä vuonna oli nelosnumerolla Oilersiin kiinnitetty Jesse Puljujärvi, joka on onnistunut tällä kaudella murtautumaan viimein vakituiseen NHL-rooliin. The Athletic uskoo suomalaishyökkääjällä olevan edessään pitkän uran taalajäillä.

– Hän on Oilersin varausvuoden (2016) ainoa todellinen etusivun talentti. Hän tulee olemaan täysimittainen NHL-pelaaja, joka voi antaa positiivisen panoksen kiekolliseen peliin ja olla kärkipelaajia täydentävä maalintekijä.

– Potentiaalinen kahdenkymmenen maalin tekijä, mutta on edelleen nuori ja voi vielä yllättää. Vaikkei kehitystä nykyiseen tasoon tulisikaan, voi silti pelata pitkän uran NHL:ssä, mediajätti arvioi.

Puljujärvi on iskenyt tämän kauden 42 ottelussa 16 (10+6) tehopistettä. Hyökkääjä on Oilersin kuluvan kauden seitsemänneksi tehokkain pistemies.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.