Montreal Canadiensin farmijoukkue Laval Rocket otti viime yönä voiton Stockton Heatistä lukemin 4-2. Iso osa voitosta oli Jesse Ylösen ja Otto Leskisen ansiota, sillä he keräsivät ottelussa yhteensä viisi tehopistettä.

Rocketin ensimmäinen maali tuli ylivoimalla. Ylönen ja Leskinen vaihtoivat paikkaa b-pisteen kaarella ja syöttelivät keskenään, kunnes Leskinen laittoi ranteet lukkoon ja laukoi kiekon vastustamattomasti Louis Dominguen kilpikäden puolelle.

Toisen maalin viimeisteli Ylönen, joka sai Jordan Wealin antaman syötön maalin kulmalle ja nosti kiekon verkon perukoille. 4–1-osuma oli taas ylivoimaosuma. Tällä kertaa oli Leskisen vuoro syöttää Ylöselle, joka laukoi suoraan syötöstä tulisen laukauksen tolpan kautta maaliin.

Suomalaiset ovat olleet hyvässä iskussa tällä kaudella. Leskinen on kirjannut puolustajan paikalta 17 otteluun pisteet 2+9 tehotilaston ollessa +9. Ylösellä on samalla ottelumäärällä kasassa tehot 6+7.