Carolina Hurricanesin toimitusjohtaja Don Waddell antoi TSN:lle haastattelun, jossa keskusteltiin muun muassa puolustaja Dougie Hamiltonin ja päävalmentaja Rod Brind’Amourin katkolla olevista sopimuksista.

– Meillä on ollut paljon hyviä keskusteluita, Waddell hehkuttaa. Hän (Brind’Amour) on vähintään yhtä keskittynyt valmentamiseen kuin kuka tahansa, jonka kanssa olen aiemmin työskennellyt. On vain ajan kysymys milloin jatkosopimus saadaan aikaiseksi, olen 99,9-prosenttisen varma, että Rod tulee jatkamaan organisaatiossamme tulevina vuosina.

Hamiltonin kanssa on sovittu, että jatkosopimuksesta neuvotellaan vasta kauden jälkeen. Hänenkin suhteensa Waddell on varsin luottavainen.

– Minä todella uskon, että Dougie haluaa pysyä täällä. Me valmennustiimimme kanssa rakastamme häntä ja hän sopii joukkueeseemme hyvin.

Waddellilla kertoi myös toiveistaan siirtotakarajalle. Hurricanes etsii oikealta laukovaa puolustajaa ja top 9 -hyökkääjää. Pienin varauksin hän on valmis lisäämään myös leveyttä. Canes ei kuitenkaan halua luopua yhtä paljosta kuin viime kauden siirtotakarajan kynnyksellä.

Waddell keskusteli haastattelussaan muun muassa myös muiden NHL-toimitusjohtajien kanssa toimimisesta sekä hänen uransa tyydyttävimmästä treidistä. Haastattelun pohjalta tehdyn englanninkielisen jutun pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä.