NHL:n siirtomarkkinoilla tapahtuu tällä hetkellä paljon. Monet joukkueet ovat alittaneet odotukset ja pudotuspelit ovat karkaamassa. Siispä hurja määrä pelaajia on tällä hetkellä saatavilla.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman kirjoittaa, että yksi tyhjennysmyynnin käynnistäneistä seuroista on Detroit Red Wings. Hän mainitsee, että ainoastaan yksi pelaaja on koskematon. Dylan Larkin.

24-vuotias Larkin on ollut vuosia Detroitin ykköstähti. Täksi kaudeksi hänet valittiinkin joukkueen kapteeniksi. Larkin ei ole ollut suureksi avuksi joukkueelleen tällä kaudella. Kauden 22 ottelussa hän on nakuttanut tehot.

Kenties mielenkiintoisin kauppatavara on 26-vuotias hyökkääjä Anthony Mantha. Hän takoi aikanaan junioreissa uskomattomia maalimääriä, mutta ei ole vielä lunastanut täyttä potentiaaliaan NHL:ssä. Viime kaudella Mantha iski 43 ottelussa tehot 16+22=38.