Huhumylly Jack Eichelin ympärillä kuohuu: Voiko tähti sittenkään siirtyä Rangersiin? – NHL-pampulta erinomainen yksityiskohta

© Kuva: Getty Images

NHL-maailman puheita ovat leimanneet pitkään erästä supertähteä koskevat siirtohuhut. Uskotaan, että jo viime syksynä siirtohuhuissa tiheästi pyörineen Buffalo Sabresin ykköstähti Jack Eichel olisi saanut tarpeekseen taalaliigan surkimuksen jatkuvasta rämpimisestä.

Harvalla seuralla on mahdollisuutta hankkia Eichelia riveihinsä. Joko näillä ei ole tarpeeksi annettavaa Buffalolle vaihtokaupassa tai Eichelin mammuttimainen sopimus ei mahdu heidän palkkakattoonsa.

– Jos kauppa toteutuu, toteutuu se todennäköisesti kesällä, arvostettu pohjoisamerikkalaismedia The Athletic kirjoittaa.

– Luulen, että hän päätyy lopulta NY Rangersiin. En tosin tiedä, että milloin, eräs Sabresin nimettömäksi jäänyt pamppu lisää.

Myös muissa pohjoisamerikkalaismedioissa yhdeksi potentiaaliseksi Buffalo-kipparin ottajaksi povaillaan NY Rangersia, jolla olisi tarjota Sabresille vastineena kovia tulevaisuuden lupauksia.

– Kaikki eivät ole vakuuttuneita Rangers-liitoksesta. Sillä ei ole tarjota vaihtokaupassa ykkösluokan sentteriä, jota tarvitaan, jotta kaupasta voisi tulla järkevä Sabresin kannalta, yksi lähde huomauttaa The Athleticin mukaan.

Buffalo ja Rangers pelaavat samassa itäisessä divisioonassa. Tästä esille nousee erinomainen pointti.

– Haluaako Buffalo todella pelata häntä vastaan joka ikinen vuosi, vai haluavatko he hänet muualle?

Aiemmin puheissa Eichelin mahdolliseksi nappaajiksi ovat nousseet kesän 2014 Stanley Cup -loppuottelijan lisäksi surkea Detroit Red Wings sekä Los Angeles Kings, New Jersey Devils ja viime aikoina petrannut Ottawa Senators.

– Hän on joka tapauksessa taalaliigan kymmenen parhaan hyökkääjän kastissa, yksi toinen nimetön pamppu näkee.

Huimalla 10 000 000 dollarin cap hitillä pelaava jenkkisentteri on Buffalon oma ykköskierroksen kakkosvaraus kesältä 2015. Joukkueen kippari on latonut tällä kaudella 17 pelissä tehot 2+12=14 (-7).

Buffalo räpeltää idässä vähemmän yllättäen viimeisenä, ja kauden 19 kamppailusta se on napannut vain kuusi voittoa ja kaikkiaan 15 pinnaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.