Mikko Rantanen ja kumppanit tylyttivät Antti Raantaa – Coyotes-luotsilta kehuja suomalaishyökkääjän suuntaan

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesilla ja sen maalivahti Antti Raannalla ei ollut mikään vahvin mahdollinen suoritus yöllä, jolloin Colorado Avalanche marssi joukkueiden kohtaamisessa voittoon luvuin 6-2.

Suomalaisvahti torjui koko ottelun ottaen 35 torjuntaa 40 mahdollisesta. Coloradon suomalaisten ilta sen sijaan oli nappisuoritus, sillä kolmosketjun laituri Joonas Donskoi summasi tehot 1+1 ja Mikko Rantanen saldon 0+2.

Joukkueet ovat äärimmäisen tasaisessa läntisessä divisioonassa sijoilla neljä ja kuusi, Coloradon sijoitus ensiksi mainittuna. Sekä voitto että tappio olivat kummallekin toisia peräkkäin.

– Mielestäni pelasimme kovasti tänä iltana. Sen ylläpitäminen oli vaikeaa, koska Colorado on hyvä porukka, Yotes-luotsi Rick Tocchet pyöritteli seuran kotisivuilla.

– (NathanMacKinnonin ketju on erittäin lahjakas – se on yksi liigan parhaista trioista, luotsi jatkoi kehuen kolmikkoa Gabriel Landeskog (1+0) – MacKinnon (1+0) – Rantanen.

Nousiaisten timantin syötöistä ensimmäinen johti Landeskogin tekemään voittomaaliin – ja se maali oli historiallinen. Ruotsalainen jakaa nyt Avsin seurahistoriassa maalipörssin kolmossijaa yhdessä Peter Forsbergin kanssa.

Coyotesin ruotsalaispelaaja Oliver Ekman-Larssonin mukaan joukkueen on kokoonnuttava yhteen, jotta kahdesta tappiosta päästään yli.

– Minun mielestä olemme pelanneet hyvää jääkiekkoa viimeiset kolme-neljä peliä, mutta emme kuitenkaan ole pelanneet standardiemme mukaan.

– Meidän kaikkien on oltava parempia, minä mukaan lukien, Clayton Keller jatkoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.