Boston Bruins ja Tuukka Rask sulivat pahasti – luotsi otti tappion piikkiinsä, mutta antoi myös palautetta tähtipelaajille

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins suli NHL:ssä perjantaiyönä taas oikein huolella, kun se taipui NY Rangersin käsittelyssä tappioon luvuin 2-6. Bruinsin tappio oli karu, sillä edeltäneessä NY Islanders -ottelussa käkättimeen tuli peräti 2-7.

Isles rummutti kolmoserässä tauluun lukemat 5-0 slovakialaisen Jaro Halakin torjuttua matsin 37 laukauksesta 30 kappaletta. Lauantaina maalilla oli Tuukka Rask, jonka tilastoihin kirjattiin 28/34 torjuntaa.

Bruinsin ainoa ilonaihe oli ykkösketju Brad Marchand (1+1) – Patrice Bergeron (1+0) – David Pastrnak (1+1), joka iski yhteensä tehot 2+3=5.

– Meille tuli aivan liian monta kiekonmenetystä, ja pelimme oli turhan usein holtitonta. Meidän on tehtävä parempaa työtä koutsataksemme ukkoja kohti parempaa, Bruins-luotsi Bruce Cassidy manasi seuran kotisivuilla.

Sitten valmentaja heitti pallon pelaajille.

– Samalla tavoin heidän on jäälle tultuaan tunnistettava, kuinka he voivat auttaa meitä voittamaan pelejä. Se on yksi asia, joka meidän on laitettava kuntoon.

Bostonissa ei pitäisi olla kyllä mitään akuuttia hätää, vaikka joukkueelle kaksi ohipeliä tulikin. Viidestä viime ottelustaan vain yhden voittanut joukkue keikkuu itäisen divisioonan kärjessä, tasapisteissä Washington Capitalsin kanssa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.