Mahdottomat kehut: Luotsi mielissään Antoine Rousselille mainiosti kostaneen Jesse Puljujärven vireestä – ”Rakastan”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on pystynyt taalaliigassa suorastaan huikeaan vireeseen, ja nyt joukkue viilettää peräti viiden suoran voiton putkessa. Lisäksi 13 edellisestä pelistä tilillä on vain kaksi tappiota.

Yön voittopelissä Jesse Puljujärvi jatkoi mainiota tehoiluaan, kun hän iski joukkueelleen 2-0-maalin päätöserässä, 3-0-voittoon päättyneessä Vancouver Canucks -ottelussa. Suomalainen iski kauden kuudennen osumansa sopivasti ranskalaishyökkääjä Antoine Rousselin jäähyn aikana. Tämä oli edellisessä kohtaamisessa takonut Oilers-laiturin naaman verille ilman mitään syytä, mutta nyt suomalaislaituri maksoi kalavelat.

– Kutsu sitä Jessen kostoksi, Oilersin kotisivuilla maiskuteltiin.

Tehot 6+3=9 latonut suomalainen on sinivalkoisten pistepörssissä seitsemäntenä, ja yhden kauden piste-ennätys 12+8=20 lähenee todella kovaa vauhtia.

– Rakastan Jesseä, hänellä on aina hauskaa, Oilers-luotsi Dave Tippett hehkutti viimeisessä kymmenessä pelissä peräti kuusi maalia latonutta suomalaista seuran kotisivuilla.

– Kun hän tekee maalin, näyttää hän siltä, että hänellä on todella hauskaa. Hän on silloin kuin lapsi karkkikaupassa. Hän on tullut tähän mukaan, ja antanut meille sysäyksen.

Öljypaitojen vire on konkretisoitunut vieraspeleissä, joissa Oilers on juhlinut voittoa jopa kuudesti peräkkäin. Päänahka takasi öljypaitojen leiriin historiallisen tempun. Voittoputki ei ole mitään ihan jokakautista peruskauraa, sillä nyt se on kautta seurahistorian kolmanneksi pisin nimenomaan vieraspeleistä puhuttaessa.

Yhtä pitkään putkeen joukkue ylsi liki 40 vuotta sitten, vuosina 1982 ja 1983. Pisimmät vierasvoittoputket puolestaan ovat kahdeksan ja seitsemän pelin mittaisia 1980-luvulta.

Kiitoksesta osa suunnattiin Puljujärvelle.

– Hän on kuuden parhaan hyökkääjän joukossa, ja hän voi pelata monissa eri tilanteissa. Mielestäni Jessellä edessä on vielä valtavia nousuaskelia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.